8 Kasım 2013

Hadi Bize Katılın!!





Kasım ayını neredeyse yarıladık. Doğa yavaşça uykuya dalıyor. Çınar, kayın, meşe, çam onlarca ağaç bedenindeki suyu toprağa verip yapraklarını döküyor. Huzur içinde geçirecekleri kışa hazırlanıyor. Kış uykusuna yatacak hayvanlar bahardan kalma güneşin tadını çıkarıyor. Bir çalılının dibinde ya da ne bileyim bir çam ağacının kırılan dallarının altından onlarca mantar doğa ile kucaklaşmış. Her yerde pozitif enerji, denge ve ahenk var.




Bir daha gelmez 2013 sonbaharı. Biraz olsun sıkıldıysanız, bunaldıysanız bu pazar dışarı çıkın. Durmayın atın kendinizi doğaya bırakın pazar rehavetini, geç kalkmayı, saatler süren kahvaltıyı, hep aynı şeyleri yazan gazeteleri. Hadi kaldırın kıçınızı atın kendinizi doğanın kollarına. Bir kez olsun doldurmayın alışveriş merkezlerini, kafeleri, sinema salonlarını.



Sakın mazeretiniz olmasın, olur mu? Artık kentlerimizde onlarca doğa sporları grubu var. Hafta sonu doğada olmak istiyorsanız size sadece sırt çantanızı ve malzemelerinizi kapıp gelmek kalıyor. Farklı ve sıra dışı bir pazar geçirmek istiyorsanız sizde bize katılın.




Göreceksiniz sıkıntılarınızdan kurtulacak, bedeninizi yorup, nefesinizi açacak daha da önemlisi çıkarsız birkaç kelime edeceksiniz. Verilen molada bir taşa oturup çayınızı yudumlarken ya da akşam yorgun argın bir çorba içerken duyduğunuz huzuru mutluluğu hiçbir şeyde bulamayacaksınız.